Bir Tv. kanalında Yemek Programı Yapan Şahıs, Gittiği Esnaf Lokantasında mırın kırın edince kapının önüne konuldu.

4566 izlenme 18 Kasım 2022
Reklamlar
Akp'li kadın yurtlarda yemeklerin küçültülmesini böyle savunmuştu ⬆

Bir Tv. kanalında Yemek Programı Yapan Şahıs, Gittiği Esnaf Lokantasında mırın kırın edince kapının önüne konuldu.

şef Mehmet olarak tanımlanan şahsın bir esnaf lokantasından kovulduğu anlara ait görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. 
Şahsın görüntülerde ‘parasıyla değil mi?, parasını verip yemek yiyemiyoruz., ne biçim yere geldik’ gibi sözleri sonrası lokanta sahibi tarafından mekandan kovulduğu görüldü.  

Şahsın program yaptığı kanaldan yapılan açıklamada ‘İstenmeyen müşteri’ gibi davrandığı iddia edilen şahsın belgesel çekmek için sosyal deney yaptığı ileri sürüldü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gazeteci Murat Ağırel, Peker'in başına ödül konduğunu açıkladı Haklarında feto soruşturması başlatıldı Kul hakkı yediği görüntülere yansıyan akp'nin adalet bakan yardımcısına tepki yağıyor. Cemal Enginyurt, Akşener'in saraya gitmesi hakkında hem çarpıcı hem de güldüren yorumlarda bulundu