Bir Tv. kanalında Yemek Programı Yapan Şahıs, Gittiği Esnaf Lokantasında mırın kırın edince kapının önüne konuldu.

4571 izlenme 18 Kasım 2022
Reklamlar
Akp'li kadın yurtlarda yemeklerin küçültülmesini böyle savunmuştu ⬆

Bir Tv. kanalında Yemek Programı Yapan Şahıs, Gittiği Esnaf Lokantasında mırın kırın edince kapının önüne konuldu.

şef Mehmet olarak tanımlanan şahsın bir esnaf lokantasından kovulduğu anlara ait görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. 
Şahsın görüntülerde ‘parasıyla değil mi?, parasını verip yemek yiyemiyoruz., ne biçim yere geldik’ gibi sözleri sonrası lokanta sahibi tarafından mekandan kovulduğu görüldü.  

Şahsın program yaptığı kanaldan yapılan açıklamada ‘İstenmeyen müşteri’ gibi davrandığı iddia edilen şahsın belgesel çekmek için sosyal deney yaptığı ileri sürüldü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

''Hükümet, IMF'den 220 milyar dolar istedi'' Suruç’ta akepe’li vekilin korumaları kendilerine tepki gösteren esnafa ateş açtı, çatışma çıktı: 5 ölü, 9 yaralı Yapıştırmaya devam ediyor: "Ben üniversite arkadaşlarımı çağırsam miting yaparım adamın birisi tavla oynayacak adam bulamaz'' Mansur Yavaş: "İş beğenmiyor denilen gençler, yurt dışında garsonluk da yapıyor. Demek ki mesele iş beğenmemek değil. Burada insanca bir hayat sunmuyorsunuz"