Binali Yıldırım'ın, Felakete yol açan madene karşı çıkanları Kara propaganda yapmakla suçladığı ortaya çıktı.

367 izlenme 14 Şubat 2024
Reklamlar
İliç'teki madenle ilgili önlem alınması ve bölgenin riskli olduğunu söyleyenleri kara propaganda yapmakla suçlayan Yıldırım, "Burada bir bilgi kirliliği var. Bilgi kirliliğinin sebebi şu. Bir takım küçük menfaatlerine halel gelenler ne yazık ki olumsuz propagandaları körüklüyorlar.
Her türlü tedbir alınıyor, denetlemeler yapılıyor. Bu konuda hemşehrilerimizin her söylenene kulak asmamalarını ben özellikle rica ediyorum" ifadelerine yer vermişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bu Sözleri Kemal Kılıçdaroğlu etmiş olsaydı acaba neler olurdu? Bir internet tv.sinde yayınlanan dizide yer alan göndermeli bölüm sosyal medyada büyük yankı yarattı. Anıtkabir'de buluşan askeri öğrencilere gözaltı Mobbinge uğradığı için canına kıyan genç toprağa verildi