Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz.

3471 izlenme 17 Ağustos 2018
Reklamlar
irlanda'nın başkenti Dublin'de düzenlenen Paralimpik Avrupa Şampiyonası'nda Sümeyye Boyacı, altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.
İrlanda'nın başkenti Dublin'de düzenlenen Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin ilk madalyası Sümeyye Boyacı'dan geldi. Kadınlar S5 kategorisi 50 metre sırtüstü finalinde yarışan milli yüzücü, 45.21'lik derecesiyle birinci olarak turnuvada Türkiye adına altın madalya kazanan ilk isim oldu. Aynı mücadelede yer alan milli yüzücülerden Sevilay Öztürk dördüncü, Özge Üstün ise sekizinci sırada yarışı tamamladı.

Avrupa Şampiyonası, 19 Ağustos Pazar günü yapılacak müsabakalarla sona erecek.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

SKANDAL ÖTESİ. Karısının tartıştığı kadını gözaltına alan polis. Türkiye bu skandalı konuşuyor Akepe'den imam hatip dayatması. Öğrencilere zorunlu tercih olarak imam hatip dayatılıyor Bir Suriyelinin kendisine sorduğu soruyla şaşkına döndüğünü anlatan vatandaşın ilginç tespitleri Atatürk’ün adı anılmayınca salonu terk eden albaya önce soruşturma açıp sonra sürgün etmişlerdi