Erken seçim tarihinin duyurulması öncesinde, “28 Haziran’dan itibaren seçimlere girebiliriz” açıklamasında bulunan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, neden böyle bir 'hata' yaptıklarını anlattı.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısını İyi Parti’nin seçime giremeyeceği bir tarihe çekmeye çalıştığı yönündeki yorumlarının ardından tereddüte düştüklerini ifade eden Çıray, Sözcü gazetesinden Uğur Dündar’a yaptığı açıklamada, eşinin kendilerine yönelttiği öneriyi şöyle anlattı:
“Eşim, ‘Ben olsam bu açıklamada İYİ Parti'nin seçimlere girme hakkını elde ettiği gerçek tarihi yazmam.
MERAL AKŞENER ERDOĞAN'A SERT ÇIKTI
Göreceksiniz; açıklamanızda hangi tarihi yazarsanız ortaklar ondan önceki tarihi erken seçim tarihi olarak açıklayacaktır. Hem böylece niyetlerini de test etmiş olursunuz’ dedi.

Kadınların altıncı hisleri güçlüdür. Bunun üzerine ben de risk aldım ve İYİ Parti'nin 28 Haziran'da seçime girme hakkını kazanacağını açıkladım.
Sonucu biliyorsunuz: Süper baskın seçim tarihi 24 Haziran olarak açıklandı. Böylece Saray Koalisyonu'nun Sayın Akşener'den korktuklarını test ettik, ortaya çıkardık. Selmin'e teşekkürler. Çünkü herkesin kandırdığı Erdoğan'ı bu defa da biz kandırdık.”
Diğer kızının da Erdoğan'ın danışmanı olduğu ortaya çıktı3067 izlenme
İstanbul Emniyet Müdüründen o akp'liye operasyon notu: 'Size her söylediğimizde sızıntı oldu'565 izlenme
İlkokul Bahçesine Tayyip Posteri Astılar1989 izlenme
Halkı Daha Fazla Soymak İçin Yüksek vergili Paket sigaraya mecbur etme amaçlı sarma sigaraya yasak Getirdiler.23940 izlenme
O Kadına Açılan Davada Ünlü Televizyoncu Avukatlık Yapacak1696 izlenme
Ahmet Davutoğlunun okuldan attırmak istediği kadın Google'a mühendis oldu .4260 izlenme
Kılıçdaroğlu otostop çeken üniversitelileri okula bıraktı603 izlenme
Akp’li başkanın ‘yağ gibi akıyor’ dediği yol çöktü altı ise mağara çıktı316 izlenme