Ali Mahir Başarır'dan olay açıklamalar: 'Ö. Özel'in bölümüne Kılıçdaroğlu'nun konukları alındı, Adana ve Mersin'den belediye işçileri getirilip tribünler dolduruldu'

329 izlenme 04 Kasım 2023
Reklamlar
Ali Mahir Başarır'dan olay yaratacak açıklamalar: Özgür Özel’in destekçilerinin salona giremediklerini açıkladı  “Salonun ikiye bölünmesi gerekiyordu ama öyle olmadı. Özgür Özel'in bölümüne Kılıçdaroğlu’nun konukları alındı. Adana ve Mersin’den belediye işçileri getiriliyor ve gece tribünleri dolduruyorlar.  Adana, Mersin Belediyesi’ni anlamakta güçlük çekiyorum. Böyle bir şey olmaz.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Her yerden sildirmek istediği video 'Bana fethullahçı denmesinden asla rahatsız olmuyorum' Kılıçdaroğlu'nun kongrede kazanmak için CHP'ye geri çağıracağı iddia edilen isim tartışma yarattı Gurbetçi kadın: 'Siz bizden daha zenginsiniz, 8.000 TL alıyorsunuz' Anıtkabir'e normal vatandaşın girmesini engelleyip partililerini sokarak tayyip'e slogan attırmayı gelenek haline getirdiler.