Türkan Saylan'ı gerici ilan ederek sokağa isminin verilmesini engellediler.

475 izlenme 16 Mart 2022
Reklamlar
Türkan Saylan'ın yaşadığı sokağa adının verilmesi teklifi İBB Meclisi'nde akp mhp oylarıyla ikinci kez reddedilirken akp Grup Sözcüsünün tepki çeken sözleri: "Sözce aydın, özde mürteci (gerici) olan bir kişinin adını, bu şehirde hiçbir sokağa verilmesine müsaade etmeyeceğiz."

Eski ortakları Feto'da Türkan Saylan Düşmanlığı yapıyordu. Bu konuşmayı yapan akp'li meclis üyesininde feto paylaşımları olduğu ortaya çıktı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

''Uzaylıları Gördüm Selamun Aleyküm dedi'' diyen şahsın yıllardır gündemden düşmeyen konuşması Turhan Çömez, K. Kılıçdaroğlu'nun dikkat çektiği tehlikenin ana kaynağı olan ülkeyi açıklayıp çok önemli bilgiler verdi. Bir Yandaşın İsmail Saymaz karşısında Zor Anları Muharrem İnce, mitinglerde erdoğan ile bahçeli'nin atıştığı videoları yayınlamaya başladı