Akepe'li Antalya belediye başkan eşinin ses kaydı sosyal medyaya düştü

35741 izlenme 29 Mart 2019
Reklamlar
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel’e ait olduğu öne sürülen ses kaydı sosyal medyada hızla yayılıyor.

Ses kaydında Türel’in, otobüs kartlarını dağıttığı belediye çalışanlarına, CHP’li gibi davranmalarını söyleyerek  “Senaryoyu kuruyorum, PKK’lılar CHP’lilerin listesinde. Ben bugüne kadar hep CHP’ye oy verdim. Şimdi sandığa gitmeyeceğim! deyin” dediği konuşmalar yer alıyor.

Ses kaydının whatsapp gruplarında dolaştığı ve otobüslerde bu karalama kampanyasını yürütecek belediye çalışanlarından oluşan gruplar kurulduğu söyleniyor.

Ses kaydının Ebru Türel’e ait olduğunu kanıtlamak için, kendisinin dedikoduyu hiç sevmediğini söylediği röportajının bir kısmını videonun sonuna eklenmiş.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp genel başkanı, Alman şansölyesiyle görüştü ve: ''Türkiye’nin kapısının Suriyeli ve Lübnanlı mültecilere açık'' dedi Ekrem İmamoğlu'nun mahkeme kararını öğrendiği ana ait görüntü paylaşıldı Hayret. Bir din adamı tepki göstermiş: ''Bırakın kınamayı, Uçakların yakıtı Ceyhan'dan gidiyor kapatsana!' Akp'li RTÜK başkanı yandaşlaşan KRT'yi ziyaret etti