Ahmet Şık: 'Halkın sırtına yapışmış sülükler daha çok para kazansın diye kesiliyor bu ağaçlar"

1327 izlenme 27 Temmuz 2023
Reklamlar
İstanbul Mv. Ahmet Şık: "Türkiye işgal edilmiş durumda. Bir avuç sermayedar, halkın sırtına yapışmış sülükler daha çok para kazansın diye kesiliyor bu ağaçlar"  

 Bilirkişi olduğu iddiasında bilimsel namusa sahip olmayan birinin hazırladığı yalana dayalı beyan içeren bir raporla yürütmenin durdurulması kararı kaldırıldı. O kararla ilgili yeniden başvuru yapıldı. Haysiyete sahiplerse, o kararı vermek için o dosyanın önünde durduğu yargı mensuplarına sesleniyorum. Çocuklarına biraz saygıları varsa ve meslek haysiyetlerine inanıyorlarsa bu kıyımı durdururlar ama zaten bu kıyımın önünü açan yargıdan da bir beklentimiz yok. Tıpkı siyasi parti kılığına girmiş bir mafyanın devleti, işgal ettiği siyasi partilere güvenmediğimiz gibi o yargıya da güvenmiyoruz. Onların emir eri olduğunu biliyoruz."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tayyip'i savunmak için şekilden şekile giren akp'li kadın gelen soruyla birlikte dumura uğradı. Anadolu ajansının akepe'li genel müdürü: ' Ben Erdoğan'ın adamıyım arkadaş ' B. Tibuk'un Ekrem İmamoğlu ve akp hakkında kullandığı sözler sosyal medyada büyük yankı yarattı A. Şener'in CHP'ye katılmasına ben vesile oldum deyince M. Sarıgül'den tepki geldi