Adana'da Büyükelçilik önünde bir araya gelen topluluk Hilafet çağrısı yapıp Polis taşladı

3714 izlenme 03 Ağustos 2024
Reklamlar
Adana’da İsrail’i protesto için Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Konsolosluğu önünde toplanan kalabalık, basın açıklaması sonrası konsolosluğa taş ve molotof fırlattı. Olay sırasında başına taş isabet eden iki polis yaralandı.  
Polis kontrolünde yapılan basın açıklaması sonrası grup dağılırken, bu sırada bazı kişiler konsolosluğun duvarlarına taşlı ve molotoflu saldırıda bulundu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Vatandaş Köprülerde Kurulan Soygun Tuzağını Tüm Detaylarıyla Anlatıyor İlber Ortaylı: "Evinde oturamıyor ev alamıyorsun. Bir İranlı geliyor 20 tane daire alıyor'' Emekçi vatandaş çok çarpıcı sözlerle Erdoğan'ı eleştirdi: O giderse her şey çok güzel olacak Seçimin ardından herkes analiz yaptı ancak hiç biri böyle çarpıcı şekilde anlatmadı.