Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında Ankara'da ikamet ettikleri Ayrancı Mahallesi'ndeki evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olay sırasında Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i silahla rehin aldı.
Bunun üzerine Abdüllatif Şener, evin bulunduğu sokağa çıkarak durumu polis ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın seyri dolayısıyla bölgeye özel harekat polis ekibi de gönderildi.

Bedirhan Şener, bu sırada anneannesi Çetiner'i silahla vurarak öldürdü. Bedirhan Şener, polis ekiplerince gözaltına alındı. Polisin olay yerindeki çalışması sürüyor.

Abdüllatif Şener, sosyal medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu, eşinin hayatta olduğunu belirterek Sözcü'ye şunları söyledi: "Psikolojik sorunları olan oğlum karşısındaki kişinin anneannesini olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay. Oğlumun, annesini öldürdüğü iddiaları doğru değil."
Eski CHP Konya Milletvekili Şener, aday gösterilmediği ve milletvekili unvanını kaybettiği 14 Mayıs seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı’nı “memnun eden” açıklamalara imza atmaya başlamıştı.
Cumhur İttifakı'nın Meclis çoğunluğunu elde ettiği ilk tur seçimlerden sonra Şener, “Cumhurbaşkanı bir partide, Meclis çoğunluğu bir partide olursa bu sefer ortaya ne çıkıyor? Denge denetim mekanizması kurulmuş oluyor.
Fakat bu sefer de yönetimde ve ülkede istikrar kalmıyor. Dolayısıyla Meclis çoğunluğu Cumhur İttifakı'ndayken açıkça şunu söyleyeyim, Kemal Bey'in seçimi kazanmasıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı da bir başka partiye gittiğinde bir kere verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez” ifadelerini kullanmış ardından oğlunu mecliste işe aldırdığı ortaya çıkmıştı.
Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener'in anneannesini rehin aldıktan sonra katletmesi tüm ülkede geniş yankı uyandırırken Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener hakkında vatandaşlar sıkça paylaşımlar yapıp merak edilen sorulara cevap arıyor. Peki Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener kimdir?
Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, Sivas İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü’nden mezun oldu.
Akademik kariyerine, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ne bağlı Bolu Sevk ve İdarecilik Yüksekokulu’nda araştırma görevlisi olarak başlayan Şener, Gazi Üniversitesi’nde Maliye Teorisi alanında doktorasını tamamladı.
Bedirhan Şener, Gazi Üniversitesi Bolu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde dekan yardımcılığı görevini üstlendi. Ayrıca, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nde öğretim üyeliği yaptı ve Maliye Bakanlığı’nda gelirler kontrolörü olarak görev aldı. Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, 31 Temmuz 2024 tarihinde anneannesini katletti.
Sözcü yazarı, içilmesi tehlikeli su markalarını yazdı13473 izlenme
İBB musluğu kesilince yandaş gazeteler kapanmaya başladı2407 izlenme
S. Peker'den O Şahsa: 'Tasmanı tutan efendilerine söyle. .' 3011 izlenme
Genelkurmay acı haberi açıkladı: 8 asker şehit, 13 asker yaralı850 izlenme
Her türlü caniliği yaptıktan firari durumda olan hizbullah terör örgütü üyeleri, teslim olduktan sonra bir gün dahi tutuklu kalmadan serbest bırakılmış324 izlenme
Gündemde olan çifti deşifre etmişti. Şimdi bir başkasını daha ortaya çıkardı: 'Dandik kremler ve bebekler için macun satarak havuzlu villalarda yaşıyor, Range'lere biniyorlar'949 izlenme
Saraydaki resepsiyonun menüsü: Ejder Meyveli Smoothi, Efuli, Aloevera (Starex meyvesi eşliğinde)2387 izlenme
Bartın'da maden işçilerinin isteği279 izlenme